test De gezichten achter ZeroPlus | ZeroPlus

De gezichten achter ZeroPlus
18 dec 2015

De gezichten achter ZeroPlus

Ik ben Ingrid Holtzhuizer, 48 jaar en woonadviseur en communicatiemanager bij ZeroPlus. Vanaf het initiatief tot op heden ben ik betrokken bij alle ontwikkelingen binnen ZeroPlus. Daarom ben ik de aangewezen persoon om middels ons blog u te informeren, enthousiasmeren en te betrekken bij de bouw- en ontwikkelingen van onze moderne woningen. Ook deel ik graag mijn passie op het gebied van interieur, design en domotica. Daarnaast zullen onze ZeroPlus partners inzicht en inspiratie geven met betrekking tot alle facetten die een koper bij ZeroPlus in 26 weken doorloopt.

Mijn taak als woonadviseur van de kopers van ZeroPlus woningen is het om gedurende het gehele bouwproces tot en met de oplevering de kopers te informeren en te begeleiden en ik zie er persoonlijk op toe dat alles op de juiste manier en conform wens wordt uitgevoerd.

Omdat wij graag onze klanten van A tot Z willen ontzorgen, bundelt ZeroPlus haar krachten door het aanbieden van de expertise van onze, met zorg geselecteerde, ZeroPlus partners.

Graag stellen zij zich aan u voor:

Schermafbeelding 2015-12-18 om 12.17.59
ZeroPus notaris, Brugging & Van Beek
Ik ben Joost Verploegen van Brugging & Van Beek. In samenwerking met ZeroPlus zal ik de koper helpen bij het opstellen van alle eigendomsoverdrachten. Daarnaast kan ik ook adviseren bij de hypotheekakte en eventuele andere officiële documenten voor een huisaankoop. Om u echt te ontzorgen kom ik indien wenselijk bij de koper aan huis.

Schermafbeelding 2015-12-18 om 13.06.20
ZeroPlus financieel adviseur, VIB
Ik ben Ron Gerrits van VIB en ben expert op het gebied van hypotheken en financiële vraagstukken. In samenwerking met ZeroPlus zal ik de kopers voorzien van onafhankelijk financieel advies.

Schermafbeelding 2015-12-18 om 13.09.30
ZeroPlus architect, BAAS Architecten
Wij zijn Roy van Hoorn en Martijn Janssen van BAAS Architecten. Wij maken woondromen waar. In opdracht van ZeroPlus creëren wij voor iedere koper een unieke woonbeleving. BAAS Architecten werkt met open en ruimtelijke structuren en ontwerpt woningen modern en duurzaam.

Schermafbeelding 2015-12-18 om 13.21.40
ZeroPlus bouwers, ZeroPlus bouwers
ZeroPlus werkt bij voorkeur met zorgvuldig geselecteerde ZeroPlus bouwpartners. Zij zijn geselecteerd  op basis van expertise en ervaring en bekend met het door ZeroPlus ge-engineerde intelligente bouwsysteem. Waardoor ZeroPlus de vereiste hoogwaardige kwaliteit van de woningen ook kan garanderen.

Schermafbeelding 2015-12-18 om 13.33.49
ZeroPlus interieurstylist, Piet Klerkx
Een interieur wordt completer met advies van een goede interieurstylist.  Piet Klerkx stelt haar interieurstylisten in Waalwijk beschikbaar voor kopers van ZeroPlus woningen, waarin standaard ook een moderne keuken en luxe badkamer van Piet Klerkx is inbegrepen.

Schermafbeelding 2015-12-18 om 13.35.57
ZeroPlus tuinarchitect, GroenXpert
Een mooie tuin laat u elk seizoen genieten van kleuren en geuren, maakt u bewust van de tijd van het jaar en brengt de natuur ook bij u in huis. Andersom wordt de tuin ook steeds meer een integraal onderdeel van de woonbeleving. Ik ben Erwin van de Pol en samen met mijn team van GroenXpert kunnen wij de koper hierbij helpen van ontwerp tot en met realisatie.

Schermafbeelding 2015-12-18 om 13.37.28
ZeroPlus verhuizers, UTS Verkroost
Ook bij de laatste stap om de koper echt van A tot Z te ontzorgen werkt ZeroPlus samen met UTS Verkroost om alle persoonlijke spullen zorgvuldig en veilig te verhuizen.

Iedere 2 weken zal ik u informeren, enthousiasmeren en betrekken bij de ontwikkelingen van moderne woningen.

Laat mij weten wat u van deze blog vindt en heeft u vragen stel deze gerust.

Schermafbeelding 2015-12-18 om 15.35.23

 

 


Ferdy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.