test E-Combi Box | ZeroPlus

E-Combi Box
19 feb 2016

E-Combi Box

Onze ZeroPlus woningen worden standaard uitgerust met de E-Combi Box. De E-Combi Box is een kast waarin alle installatiecomponenten voor een aantal doordachte en bewezen energiesystemen overzichtelijk plug-and-play zijn ingebouwd.

Met dit totaal installatieconcept kan een Nul-op-de-Meter worden gerealiseerd. Het betreft ‘all electric’  woningen , waarbij de gasaansluiting verleden tijd en het elektriciteit verbruik nihil is. Er zijn innovatieve energiesystemen toegepast die een hoog rendement opleveren.  Door deze doordachte combinatie van energiesystemen behaalt de woning Energielabel A++.

De E-Combi Box wordt vooraf plug-and-play gereed gemaakt en uitvoerig getest. Zodra de woning afsluitbaar is wordt de kast in zijn geheel geleverd. Door zijn compacte afmetingen (1,30 x 0,90 x 2,55 meter) vraagt de E-Combi Box om weinig ruimte in uw nieuwe woning en zorgt ook zeker voor orde en overzicht.

ECB Systems zorgt  voor het onderhoud en de service. Doordat de E-Combi Box is uitgerust met een domoticasysteem kunnen zij uw installatie op afstand monitoren en waar nodig bijstellen.

Stelt u zich voor,  uw woning onder controle, waar u ook bent! De automatische functie’s in het domoticasysteem zorgen voor een energiezuinige en comfortabele leefomgeving. Met een tablet of smartphone of laptop kunt u de gegevens raadplegen en indien gewenst bijsturen. Ook buitenshuis. Het domoticasysteem is uit te breiden met diverse modules. U kiest zelf hoe eenvoudig of uitgebreid u geïnformeerd wilt worden.

Schermafbeelding 2015-12-18 om 15.35.23


Ingrid Holtzhuizer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.