test Inspiratie opdoen voor uw tuinontwerp | ZeroPlus

Inspiratie opdoen voor uw tuinontwerp
13 apr 2016

Inspiratie opdoen voor uw tuinontwerp

De lente is weer begonnen. Het weer nodigt uit om aan de tuin te beginnen. U zit boordevol ideeën voor uw droomtuin, maar geen idee hoe u deze op papier krijgt?

Met het handige online ontwerpprogramma ’tekenjetuin‘ontwerpt u in een handomdraai uw eigen tuin. Het tekenprogramma presenteert u stap voor stap alle keuzes en helpt u uw droomtuin te ontwerpen. Het tekenwerk gaat bijna vanzelf!

U kunt direct beginnen met schetsen, selecteren, slepen, vergroten, verkleinen en verplaatsen van alle elementen die u in uw tuin een plekje wilt geven.

Zeer compleet en uitgebreid tuintekenprogramma online voor iedereen.

Zorgeloos schetsen, eindeloos combineren, probleemloos uitproberen, kosteloos ideeën opdoen? Het kan allemaal met www.tekenjetuin.nl.

Kies uw producten uit de bibliotheek zoals tuinmaterialen, meubels, beplanting, vlonders en begin met inrichten. Met tekenjetuin kan iedereen online zijn tuin ontwerpen.

Bent u klaar en tevreden? Zorg dan dat u ingelogd bent (eenmalige kosteloze registratie) en sla uw ontwerp op of druk het ontwerp af. Niet tevreden met uw eindresultaat dan kunt u gewoon later opnieuw inloggen en uw tuinontwerp aanpassen.

Hulp nodig bij de verdere aanleg van uw tuin? Onze ZeroPlus tuinarchitect helpt u graag verder.

Schermafbeelding 2015-12-18 om 15.35.23


Ingrid Holtzhuizer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.