test Domotica | ZeroPlus

Domotica
30 mei 2016

Domotica

Thuis zijn betekent genieten van rust, ontspanning, geborgenheid en sfeer. U woont en leeft aangenaam. U voelt zich prettig en veilig. U vindt alle ruimte voor uzelf, uw gezin en voor familie en vrienden. Domotica creëert comfortabel wonen waarbij u van alle gemakken voorzien bent als het gaat om sfeer, comfort, communicatie, ontspanning, veiligheid, maar bijvoorbeeld ook energiebesparing. Flexibiliteit en bedieningsgemak staan daarbij voorop.

Eenvoudig en slim. Domotica maakt van uw huis een intelligente woning. Domotica is al lang het stadium van een exclusief snufje voor de villabouw gepasseerd. Met de nieuwste toepassingsmogelijkheden maken we domotica toegankelijk voor elk van onze woningen. Daartoe kunt u kiezen uit verschillende pakketten die naar wens eenvoudig uit te bouwen zijn met nieuwe functionaliteiten.    

Enkele praktijkvoorbeelden zijn: u komt s ’avonds laat thuis en de bewegingssensor heeft u al gezien en heeft het licht in de gang en de woonkamer voor u aangezet. Of u drukt op de sfeerknop en in één keer creëert u de gewenste sfeerverlichting in  huis. Of u maakt met één druk op de knop alle apparaten in huis stroomvrij wanneer u bijvoorbeeld naar het werk of naar bed gaat, op deze manier bespaart u energie, zodat de apparatuur niet onnodig veel energie verbruikt in de stand-by stand. Of u bedient uw screens en verlichting op afstand. Of zet onderweg naar huis vast de verwarming en de verlichting aan, dat is gezellig thuiskomen…

In de zorgomgeving van vandaag staat mensgerichte zorg voorop. Zorg op afstand moet het mogelijk maken dat mensen langer onafhankelijk kunnen blijven wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Domotica biedt oplossingen voor zorg op afstand op basis van geavanceerde draadloze technologie. We realiseren een zorgomgeving waarin de cliënt, familie en hulpverleners centraal staan en techniek een hulpmiddel is voor optimale zorg. Dichtbij en op afstand.

Schermafbeelding 2015-12-18 om 15.35.23


Ingrid Holtzhuizer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.