Tot in perfectie geregeld!

Een woning bouwen is een spannende en intensieve periode waarin veel keuzes gemaakt moeten worden en waarbij gedegen advies van groot belang is. Wij helpen u hier graag bij. Onze serviceverlening gaat verder dan de realisatie van uw woning alleen.

Op het gebied van verkoop, financieringen, interieur- en tuininrichting en verhuizingen werken wij samen met een aantal gekwalificeerde ZeroPlus partners. Zo kunnen we u de totaaloplossing bieden die u van A tot Z ontzorgt.

ZeroPlus notaris

Voor het opstellen van alle eigendomsoverdrachten werken wij samen met onze ZeroPlus notaris. Op basis van de koop- /aanneemovereenkomst zal de notaris de akte van levering opmaken. Deze akte heeft betrekking op de daadwerkelijke juridische eigendomsoverdracht. Voor u is het gemakkelijk om ook voor uw hypotheekakte en eventuele andere officiële documenten de ZeroPlus notaris in te schakelen. De zeroplus notaris komt eventueel voor het tekenen van de stukken bij u aan huis.

ZeroPlus (woon)adviseur

Bij het maken van al uw keuzes kunt u rekenen op ondersteuning van een persoonlijke woonadviseur. Op basis van een royaal pakket aan ontwerp-, uitbreidings-, indelings- en afwerkingsmogelijkheden helpen onze woonadviseurs u de juiste keuzes te maken en de woning geheel in te richten naar eigen idee en behoefte. Uiteindelijk zien wij er ook op toe dat alles op de juiste manier wordt uitgevoerd. De (woon)adviseur blijft gedurende het hele traject uw vaste aanspreekpunt voor al uw vragen.

ZeroPlus financieel adviseur

Een huis kopen is meestal de grootste aankoop van je leven. Wij adviseren u dan ook om u goed te laten voorlichten over uw financiële mogelijkheden. Onze onafhankelijke financieel adviseur helpt u hier graag mee. Hij is expert op het gebied van hypotheken en de actuele ontwikkelingen in de markt. Daarnaast kent hij de mogelijkheden voor uw nieuwe woning.

ZeroPlus bouwer

Wij werken bij voorkeur met door ons zorgvuldig geselecteerde bouwpartners. Zij zijn geselecteerd op basis van expertise en ervaring en zijn bekend met ons intelligente bouwsysteem. Ze beschikken over gekwalificeerd personeel waardoor wij de vereiste hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken en kunt optimaal genieten van de bouw van uw droomhuis. Neemt u ook eens een kijkje op de website van onze bouwpartner Qbusbouw.

ZeroPlus architect

Wat is het toch heerlijk toeven in dit huis. Gewekt door de ochtendzon die door het slaapkamerraam komt, daarna genieten van het ontbijt en een kop koffie in de grote eetkeuken. De kinderen zijn al wakker en spelen in de serre, in het zicht maar toch in hun eigen wereldje. Vanavond de open haard aan en dineren aan de grote eettafel met een groep vrienden… Droom gerust verder. Wij helpen u graag met het uitwerken van uw ideeën.

ZeroPlus interieurstylist

Geloof ons nou maar: een interieur wordt nog persoonlijker met advies van een goede stylist. Al is het maar omdat een interieurstylist helpt nadenken over wat u nou eigenlijk mooi vindt en belangrijk. Een interieurstylist vraagt dóór, heeft vanuit kennis en ervaring handige tips waar het gaat om bijvoorbeeld gevoel voor ruimte, kleurgebruik en zichtlijnen, en komt met verrassende oplossingen. Zeroplus geeft u de kans om kosteloos gebruik te maken van onze interieurstylist.

ZeroPlus tuinarchitect

Een mooie tuin laat u elk seizoen genieten van kleuren en geuren, maakt u bewust van de tijd van het jaar en brengt de natuur ook bij u in huis. Andersom wordt de tuin ook steeds meer een integraal onderdeel van uw woonbeleving. Ons team van tuinspecialisten kan u helpen met het ontwerp, de keuze voor beplanting, het omschrijven van de toe te passen materialen en de daadwerkelijke realisatie, waaronder ook noodzakelijke bestratingen of terrasaanleg.

ZeroPlus verhuizers

Bij een verhuizing komt veel kijken. Het is dan ook een hele klus en niet direct iets waar veel mensen om staan te springen. Vraagt u zich af waar u moet beginnen? Onze verhuisploeg helpt u met alles wat er komt kijken bij een verhuizing. Zij kennen de gang van zaken en weten wat er moet gebeuren. Alles vindt plaats in overleg en er wordt zeer zorgvuldig met uw spullen omgegaan. Zodat u van een zorgeloze verhuizing geniet.