” Je weet pas echt wat je wilt wanneer je het ziet. “

De snelheid waarmee de wereld om ons heen verandert is nog nooit zo groot geweest! Technologische innovaties volgen elkaar steeds sneller op en zijn bovendien steeds meer met elkaar verweven. De smartphone en Ipad zijn al lang niet meer weg te denken uit ons leven en binnenkort zullen technologieën als 3D-printing, virtual en augmented reality, Google Glass en robotica ook standaard zijn. Nieuwe media en het ‘Internet of things’ verbinden ons online. De informatiemaatschappij groeit en sterk toenemende transparantie maakt van de onwetende koper een koper die zeer goed op de hoogte is.

Al deze technologieën bepalen mede onze toekomst en hebben grote invloed op onze manier van leven. Onze behoeftes veranderen en hiermee ook onze woningen. We zijn ons bewuster van wat we willen én we weten hoe en waar we dit kunnen verkrijgen. De traditioneel gebaande paden maken plaats voor een andere invulling. Onze organisatie speelt hierop in. Dit vraagt namelijk om een geheel nieuwe manier van organiseren en een andere visie op bouwen. Wij leveren geen huis, maar een compleet product: de best passende woonbeleving.

Omdat wij veel waarde hechten aan het milieu liggen de duurzaamheidsnormen die wij hanteren nu al hoger dan de wettelijke norm die in 2020 als minimumnorm gaat gelden. De keuze voor de bouwtechniek met een korte bouwtijd, weinig transportmomenten, weinig afval én gebruik van de nieuwste duurzame technieken draagt bij aan een minimale CO2 uitstoot. Omdat wij dit laatste erg belangrijk vinden steunen wij stichting Milieu Centraal.

Met het door ons zelf ontwikkelde en vernieuwende woonconcept ‘ZeroPlus’ willen wij de markt uitdagen en veranderen. Door het introduceren van een nieuwe standaard in de wereld van intelligent gebouwde woningen met een ongekend hoge mate van personalisering om zo, samen met onze koper, tot een unieke woonbeleving te komen.

Onze reden van bestaan is simpel: wij zetten de woondroom van onze koper om in realiteit.


Ferdy Wessels

De manier waarop wij wonen en leven gaat radicaal veranderen.
Woningen zullen met ons gaan praten en voor ons denken zodat wij fijn, gezond en comfortabel kunnen wonen en leven.

Neem gerust contact met mij op

    Naam *

    Email *

    Telefoon

    Bericht