De ZeroPlus woning

Wat maakt de ZeroPlus woning uniek?

Uw woonwensen

Voor iedere specifieke locatie wordt een unieke ZeroPlus woning ontworpen. Deze woning kunt u aanpassen naar gelang uw persoonlijke woonwensen. De verschillende indelings- en uitbreidingsopties, de mogelijkheid om de materiaalafwerking te bepalen en de keuken en badkamer naar eigen wens te laten ontwerpen maken de ZeroPlus woning tot uw unieke droomhuis.

Moderne architectuur

De moderne architectuur van de ZeroPlus woning karakteriseert zich door strakke gevellijnen, eigentijdse gevelafwerking en bijzondere detaillering zoals dakranden en overstekken.

Staalframebouw

ZeroPlus creërt een omschakeling in het traditionele denken en doen van de bouwwereld. De bouwmethodiek die gehanteerd wordt voor het bouwen van de ZeroPlus woning is staalframebouw. Wij overtuigen u graag van de toegevoegde waarde van staalframebouw in combinatie met duurzame installatietechnieken, en de mogelijkheden die deze bouwmethode biedt. U leest meer over staalframebouw op de website van onze bouwpartner: Qbusbouw

Nul-op-de-meter

De zeer goed geïsoleerde schil in combinatie met aangepaste kozijnen voorzien van triple glas geven u de garantie dat u kunt genieten van een heerlijk rustgevende omgeving in huis. De woningen zijn voorzien van zonnepanelen, een zonneboiler, een Warmte-terug-win unit en een warmtepomp voor verwarmen en koelen. De duurzaamheidsnormen die worden gehanteerd voor de ZeroPlus woning liggen nu al hoger dan de wettelijke norm die in 2020 als minimumnorm gaat gelden. Hierdoor bent u verzekerd van een energienota loze woning.

De woning is standaard voorzien van alle moderne eisen waaraan een huis van tegenwoordig dient te voldoen. Maar er is zoveel meer mogelijk door middel van de nieuwste technieken en apparatuur. Het leven wordt een stuk makkelijker als u ervoor zorgt dat bepaalde zaken in huis op elkaar zijn afgestemd. De woning denkt met u mee en dit zal uw wooncomfort naar een next level te brengen.

Eigenschappen

Duurzaam

Modern

Smart

detail3-silence-bew

Gietvloeren, ideaal voor elk interieur

Bent u al bekend met gietvloeren? Het zijn zeer comfortabele vloeren, flexibel en zeer zacht aanvoelend. Het is een genot om met blote voeten over een gietvloer te lopen. Een gietvloer sluit overal naadloos op aan, wat zorgt voor een strak en egaal effect in huis. Door de veelzijdigheid in kleuren kunt u de vloer perfect laten passen bij uw interieur.

Het verschil zit hem in de details

ZeroPlus woningen zijn duurzaam, zeer energiezuinig en standaard voorzien van zonnepanelen. Zonnepanelen in het dakvlak worden doorgaans als niet fraai ervaren. Daarom worden er ‘all-black’ zonnepanelen toegepast. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen met een hoog vermogen en een esthetische meerwaarde.

detail3

Stucwerk is niet standaard wit

Stucwerk is niet bij uitstek wit. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten en kleuren stucwerk dat u soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Houdt u van robuuste beton-look ogende wanden of meer van strakke witte wanden. Wij adviseren u graag en helpen u bepalen welk type stucwerk aansluit bij uw wensen.

Less is more

In het kader van ‘less is more’ kunt u kiezen voor binnendeuren welke volledig geïntegreerd worden in de wand. Ideaal voor het realiseren van een minimalistisch en strak design. De deuren zijn voorzien van onzichtbare scharnieren en een magnetisch slot.

detail2-silence

Bedien uw hele huis vanuit uw luie stoel

De Silence-woningen zijn standaard voorzien van een domoticasysteem waarmee u de verlichting, verwarming en ventilatie kunt bedienen. Daarbij kunt u de energie monitoren. Zo kunt u direct inzien hoeveel energie de woning verbruikt en hoeveel energie de zonnepanelen opwekken. Optioneel kunt u ook het alarmsysteem, intercominstallatie, screens, gordijnen en andere apparaten op uw domoticasysteem aansluiten zodat u, door middel van een applicatie op uw smartphone, alles kunt besturen vanuit uw luie stoel.

Echt duurzaam laden bij u voor de deur

Heeft u een elektrische auto en wil u graag een oplaadpunt voor elektrisch rijden voor de deur? U hoeft het maar te zeggen en we nemen het direct voor u mee. Wij werken samen met gekwalificeerde installateurs die het voor uw auto geschikte laadstation zullen installeren en tevens kunnen koppelen met de zonnepanelen waardoor u écht duurzaam elektrisch kunt rijden.

detail5

Mega tegels van beton

Altijd al hele grote tegels willen hebben voor u terras, oprit of tuinpad? Wat dacht u van tegels 80, 100 of 120 centimeter in het vierkant? Wij kunnen dit voor u realiseren door een betonvloer te storten en in te zagen op het door u gewenste tegelformaat. Het resultaat is een super strakke buitenvloer zonder verzakkingen waarbij u geen onkruid meer tussen de tegels uit hoeft te verwijderen.

De groene woonkamer

De tuin is de plek bij uitstek om onder het genot van een glaasje wijn de werkdag af te sluiten, in het weekend even lekker te ontspannen of in bezig te zijn. Wilt u graag ontzorgd worden in de aanleg van uw tuin; de mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Of het nu gaat om mediterrane tuinen, cottagetuinen, rots- of Engelse tuinen, uw persoonlijke voorkeur is de basis voor de ontwerpstijl van uw droomtuin. Vervolgens kunnen wij deze tuin voor u realiseren.

Meer informatie

Ziet u zich al wonen in een ZeroPlus woning of wilt u graag meer informatie, neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze woonadviseurs. Bel 024-3447082 of e-mail naar info@zeroplus.nl